Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Голови депутатських фракцій Київради можуть мати до трьох громадських приймалень у різних районах столиці

24 червня 2021 року, 13:15

Голови депутатських фракцій Київської міської ради мають можливість утворити до трьох громадських приймалень, які можуть бути розташовані у межах різних територіальних виборчих округів. Відповідне рішення підтримали 85 депутатів.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, перші номери виборчих списків політичних партії не є закріпленими за відповідним територіальним виборчим округом, оскільки вони опікуються всією територією міста Києва.

«Депутати у виборчому окрузі мають підтримувати зв’язок із виборцями, місцевою організацією політичної партії, територіальною громадою, а також громадськими організаціями, трудовими колективами підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, органами місцевого самоврядування. Для цього повинні бути визначені і оприлюднені дні, години та місце прийому виборців. За цих умов доцільним та актуальним є надання можливості, принаймні, головам депутатських фракцій мати до трьох громадських приймалень, які можуть бути розташовані у межах різних територіальних виборчих округів», – зазначив Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]