Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інформація щодо проблеми з теплопостачанням у житловому комплексі «Дипломат-Хол» на вул. Жилянській

29 листопада 2023 року, 14:36

Попри запропоновані містом допомогу та реальні алгоритми вирішення ситуації окремі житлові будинки досі залишаються без опалення через відсутність договорів на постачання газу.

У переважній більшості випадків проблема підключення та постачання тепла в таких будинках виникла через неналежну підготовку до зими в частині врегулювання з боку приватних власників фінансової заборгованості за спожитий природний газ, а також незадовільне технічне обслуговування обладнання котелень.

Зазвичай зазначені будинки обслуговуються приватними компаніями від забудовника. До будинків, де досі існує проблема із постачанням тепла, зокрема, належить до ЖК «Дипломат-Хол» на вул. Жилянська, де опалення здійснюється від індивідуальної газової котельні. Тут створене ОСББ. У цьому випадку отримана відмова в укладенні договору на постачання газу через прострочену документацію, що стосується повноважень правління ОСББ. Новий склад правління обрано не було і до цього часу ОСББ не надало підтверджувальні документи, що давали б правову підставу для укладення угоди на постачання газу. Подальше споживання газу не на умовах ПСО (покладання спеціальних обов’язків), на жаль, призведе до зростання його вартості у кілька разів, про що правління ОСББ було поінформоване. Тому ОСББ має негайно вирішити питання укладання договору та надати для цього необхідну документацію, як того вимагає закон.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]