Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інформацію щодо вирубки дерев на Пейзажній алеї досліджуватиме Державна екологічна інспекція

08 вересня 2016 року, 18:34

КП УЗН Подільського району за результатами обстеження території Старокиївської гори направило інформацію до Державної екологічної інспекції щодо знищення 163 дерев на схилах. Наразі працівниками інспекції проводяться роботи із встановлення фактів та обсягів пошкоджень.

Як повідомили в КО «Київзеленбуд», дозволів на видалення дерев підприємство не надавало. За зверненням ГО «Андріївсько-Пейзажна ініціатива» було видано на проектування Акт обстеження зелених насаджень,  що не є дозвільним документом і не надає права на видалення зелених насаджень. Акт обстеження зелених насаджень лише містить інформацію щодо кількісного і якісного стану зелених насаджень.

Видалення зелених насаджень має здійснюватись за розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на підставі ордера відповідно до п. 3 Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 № 104, та п 4. Порядку видалення зелених насаджень на території м. Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 27.10.2011 року № 384/6600.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]