Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

"Інформацію щодо зведення підземного паркінгу на Михайлівській спотворюють: про будівництво мова не йде", - В. Прокопів

21 квітня 2016 року

"Інформацію щодо зведення підземного паркінгу на Михайлівській спотворюють: про будівництво мова не йде",  В. Прокопів

Кошти в сумі 100 тис. грн, які було виділено в рамках зміни до програми соціально-економічного розвитку 14.04.2016 року, підуть лише на вивчення можливостей підземного потенціалу під Михайлівською площею. На цьому наголосив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів сьогодні під час засідання Київради.

Депутат Київради Тетяна Меліхова запропонувала вилучити із Програми економічного та соціального розвитку на 2016 рік пункт, який передбачає фінансування відповідних досліджень.

За словами секретаря Київради Володимира Прокопіва, у планах вивчення можливостей будівництва підземного паркінгу одразу під кількома площами: Європейською, Солом'янською, Поштовою та Дарницькою. "Якщо буде вивчено, що там можливо створювати підземні паркінги, ми будемо обговорювати в Київраді таку можливість. Це європейська практика розвантаження міста. І якщо ми з вами вирішимо, що це можливо, пройдуть громадські обговорення, слухання. Якщо люди це підтримають, лише тоді, наголошую, лише тоді, ми будемо виділяти кошти і дозволяти інвестору там щось робити. Хочу зауважити стосовно Михайлівської площі. Мені, як людині, яка ініціювала мораторій на будівництво в історичній частині міста, не байдуже, як виглядатиме столиця, тому не можу допустити, щоб будь-яке таке рішення пройшло без погодження з людьми. І воно не пройде", — запевнив секретар Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]