Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інспектори благоустрою склали понад 150 протоколів за несвоєчасне прибирання снігу

09 лютого 2021 року, 19:08

Столиця другий день долає наслідки снігопадів. Як і завжди, в дні негоди, інспектори КП «Київблагоустрій» та районних держадміністрацій працюють у посиленому режимі. Від ранку контролюють свої ділянки. За сьогодні внесли майже 1500 приписів та склали понад 150 протоколів. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Із розумінням ставимось до факту, що сніг йшов майже постійно. Але балансоутримувачі зобов’язані прибирати сніг на своїх територіях без зволікань. Місто понад 30 годин безперебійно бореться із негодою. Дякую автовласникам, які на ці дні відмовились від автівок. Ви дуже допомагаєте комунальним службам рятувати місто від заторів», – сказав Тимур Ткаченко.

Муніципальна снігоприбиральна техніка максимально залучена для розчищення автошляхів. Дорожники та комунальні служби продовжують працювати в режимі нон-стоп: понад 6,5 тисячі людей прибирають місто від снігопаду та криги. На дорогах столиці вдень працює 470 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]