Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 11 березня свідоцтво про народження дитини можна буде отримати у столичних ЦНАПах – Микола Поворозник

06 березня 2019 року, 13:39

Із 11 березня 2019 року свідоцтво про народження дитини можна буде отримати не лише у відділі ДРАЦС або у пологовому будинку, а й через Центри надання адміністративних послуг. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, між Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві та Департаментом (Центром) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) було прийнято Узгоджене рішення щодо співробітництва, відповідно до якого через ЦНАПи здійснюватиметься державна реєстрація народження дитини.

«Для зручності киян ми розширюємо спектр послуг у ЦНАПах та їх мережу. Наша мета – зосередити в одному місці всі адмінпослуги, аби не примушувати людей звертатися у різні установи для їх отримання. Так, одночасно з отриманням свідоцтва про народження дитини батьки можуть зареєструвати місце проживання малюка та оформити документи на отримання соціальної допомоги при народженні. Важко не погодитися, що це дійсно зручно!» – зазначив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]