Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 13 до 17 вересня у Київському молодіжному центрі проходитиме безкоштовний онлайн-курс «Проєктний менеджмент»

07 вересня 2021 року, 12:26

Із 13 до 17 вересня у Київському молодіжному центрі проходитиме безкоштовний онлайн-курс «Проєктний менеджмент». Він дозволить учасникам отримати базові знання про діяльність project-менеджерів і познайомитися з важливими нюансами, які супроводжують професію.

Під час курсу учасники зрозуміють, як працювати з проєктами, як правильно планувати їх, як оцінювати ризики і як правильно побудувати роботу в умовах багатозадачності.

Поради спікерів допоможуть учасникам підвищити навички стратегічного мислення і розширити уявлення про сферу менеджменту.

Курс складатиметься з кількох блоків:

  • Як почати? Спікерка – Тетяна Добуш, керівниця проєктів у Rite NRG. Має більше 5 років досвіду в ІТ-індустрії у різних ролях, таких як QA інженер, requirements manager та тімлід. Останні 2 роки працює у ролі керівника проєктів.
  • Що потрібно робити? Спікерка – Анна Компанець, керівниця проєктів та програм, експертка з управління організаційними змінами компанії SoftServe. Має 13-річний досвід управління проєктами в міжнародних фінансових установах, консалтингу, ІТ. Активна учасниця, тренерка та волонтерка PMI Ukraine Chapter та ACMP Ukraine (Асоціація професіоналів у сфері управління змінами).
  • Який напрям для розвитку варто обрати? Спікерка – Вікторія Гончарова, керівниця офісу управління проєктами компанії eTeam, протягом 8 років - керівниця IT проєктів та викладачка курсів IT Project Management, зараз також волонтерка українського чаптеру Project management institute.

«Дуже часто молодь боїться робити перші кроки в кар’єрі через брак досвіду та знань про певну сферу. Нам здається, що це не привід відмовлятися від того, що вам подобається, тому ми і вирішили зібрати у цьому курсі важливі базові знання із проєктного менеджменту. Їх можна використати для самореалізації не тільки в цій сфері, а й в інших, адже вони охоплюють універсальні навички, які зараз потрібні кожній людині», – стверджує кураторка проєкту в Київському молодіжному центрі Яна Горбачевська.

Для участі в проєкті необхідна реєстрація: https://cutt.ly/XQZvBkk.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]