Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Муніципальна ветклініка долучилася до благодійного «Хвостатого забігу» та фестивалю Comic Con Ukraine (+фото)

07 вересня 2021 року, 8:49

Комунальне підприємство «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спонукає власників відповідально ставитися до домашніх улюбленців та дотримуватись правил їх утримання. Саме ці принципи стали ключовими меседжами на заходах за участю ветклініки – у фестивалі Comic Con Ukraine та благодійному заході «Хвостатий забіг», що пройшли цими вихідними в Києві. Про це повідомляє КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

«Завдяки більш ніж 150 учасникам «Хвостатого четверга» у комунального притулку, що в Бородянці, з’явиться сучасний майданчик для ігор та фізичної активності хвостатих. У нашому притулку наразі утримується близько 450 тварин», – повідомили у комунальному підприємстві.

Організаторами заходу виступили волонтери з БФ «Хвостата Banda», а ветклініка надала ветеринарний супровід. Учасники забігу подолали дистанцію 1 кілометр та отримали чимало приємних призів від спонсорів та організаторів заходу. Окрім цього, співробітники комунального підприємства проводили реєстрацію в системі «Реєстр домашніх тварин» та чіпування чотирилапим учасникам забігу.

Також цими вихідними фахівці ветклініки підтримали фестиваль Comic Con Ukraine. Розіграли сертифікати на безкоштовне дослідження біохімічного та клінічного аналізу крові для своїх домашніх улюбленців серед гостей. Усі охочі отримали консультації та професійні поради щодо утримання й правил поводження з тваринами.

Участь підприємства в подібних заходах є частиною просвітницької кампанії, мета якої – підвищення відповідальності власників тварин та дотримання ними Правил утримання домашніх собак та котів у місті Києві.

Благодійний захід «Хвостатий забіг»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]