Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 23 січня станція метро «Героїв Дніпра» запрацює у звичайному режимі після заміни турнікетів

22 січня 2021 року, 14:50

Завтра, 23 січня, станція метро «Героїв Дніпра» запрацює у звичайному режимі. Наразі спеціалісти проводять останні монтажні та налагоджувальні роботи зі встановлення сучасних турнікетів у вестибюлі № 2. У першому вестибюлі обладнання вже встановлене. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Нові контрольно-пропускні пункти підтримують усі сучасні способи оплати проїзду, зокрема: qr-квиток, Kyiv Smart Card, картку киянина та безконтактну банківську картку.

Нагадаємо, що такі турнікети вже працюють на станціях метро «Площа Льва Толстого» і «Сирець». Також цей вид контрольно-пропускних пунктів є антивандальним та застосовується у європейських метрополітенах.

«Київський метрополітен» перепрошує за тимчасові незручності під час монтажних робіт. І закликає пасажирів користуватися безконтактними способами оплати та дотримуватися карантинних заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]