Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 5 квітня в Києві завершується опалювальний сезон – опубліковано документ

01 квітня 2021 року, 14:01

Із понеділка, 5 квітня, у столиці закінчується опалювальний період для житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури. Підписане відповідне розпорядження КМДА № 747.

Відключення систем опалення у закладах охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної та загальної середньої освіти, а також у соціально-медичних установах проводитимуть за письмовими заявками їхніх керівників.

Нагадаємо, що для припинення теплопостачання в системі необхідно близько 5 днів. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, вже не перший рік Київ завершує опалювальний сезон раніше традиційного 15 квітня, щоб кияни могли зекономити на сплаті за тепло.

Зазначимо, що централізована система опалення столиці є однією з найбільших у Європі, її  протяжність – 2,7 тисячі кілометрів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]