Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 6 квітня відновить роботу автобусний маршрут № 31 «Ст. м. «Політехнічний інститут» – вул. Татарська», який тимчасово курсуватиме за зміненою схемою руху

05 квітня 2023 року, 15:04

Відзавтра, 6 квітня, у столиці відновить рух ще один автобусний маршрут – № 31 «Ст. м. «Політехнічний інститут» – вул. Татарська». Утім через виконання ремонтних робіт на вул. Татарській (на ділянці від вул. Нагірної до вул. Загорівської) автобуси маршруту № 31 тимчасово курсуватимуть за зміненою схемою. Про це інформує КП «Київпастранс».

До закінчення ремонтних робіт автобуси курсуватимуть за маршрутом:

  • ст. м. «Політехнічний інститут» – просп. Берестейський (у зворотному напрямку вул. Ростиславська – вул. Шолуденка) – вул. Богдана Гаврилишина – вул. Довнар-Запольського – вул. Дегтярівська – вул. Білоруська – вул. Деревлянська – вул. Юрія Іллєнка – вул. Академіка Ромоданова (у зворотному напрямку вул. Овруцька) – вул. Загорівська – вул. Половецька – пров. Татарський – вул. Татарська.

Нагадаємо, що з 25 березня відновлено рух автобусів маршруту № 12 від вулиці Ізюмської до залізничного вокзалу «Південний», а також з 20 березня – рух за постійними схемами шести трамвайних маршрутів на лівому березі столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]