Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із нагоди Дня Соборності України в Києві проведуть меморіально та мистецько-культурні заходи

21 січня 2021 року, 15:00

До Дня Соборності України, який відзначають щорічно 22 січня, у столиці відбудеться низка урочистостей. На виконання Указу Президента України від 13 листопада 2014 року у Київській міській державній адміністрації розроблено відповідний план заходів.

22 січня відбудеться церемонія урочистого покладання квітів до пам’ятників Т. Г. Шевченку та М. С. Грушевському.

Протягом 21-22 січня районні в місті Києві державні адміністрації проводитимуть тематичні заходи з нагоди Дня Соборності України.

Із 10 до 25 січня у міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці «Молода гвардія» триває книжкова виставка «Сила нації – в її єдності».

У Публічній бібліотеці імені Лесі Українки для дорослих м. Києва протягом усього січня триває розгорнута книжково-документальна виставка «Єдність української нації в поетичному слові» та тематична виставки «Ми разом – Україна».

Також у районних бібліотеках міста триватимуть книжкові та ілюстративні виставки, оглядів літератури та інші просвітницькі заходи.

Протягом місяця в навчальних закладах столиці проводяться тематичні акції та проєкти за участю дітей та учнівської молоді міста Києва в онлайн-форматі та висвітлення на платформі Електронного освітнього простору позашкілля Києва «Все буде Добре! ОК!», на офіційному вебсайті та соціальних мережах Департаменту освіти і науки.

Із 22 січня до 5 лютого в Державному архіві м. Києва триватиме виставка архівних документів «До річниці прийняття ІV Універсалу Української Центральної Ради». Також, протягом усього року на веб-сайті архіву триватиме виставка архівних документів «До Дня Соборності України» та «До 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки».

Усі заходи проводитимуть із дотриманням протиепідемічних вимог.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]