Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку повномасштабного російського вторгнення містяни отримали біля 53 тисяч продуктових наборів першої необхідності та понад 53,7 тисячі гарячих обідів

13 квітня 2022 року, 8:45

Із початку повномасштабного російського вторгнення містяни отримали біля 53 тисяч продуктових наборів першої необхідності та понад 53,7 тисячі гарячих обідів. Окрім того, близько 39 тисяч киян отримали соціальні послуги, у тому числі послуги обслуговування на дому. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У Києві продовжує працювати Гуманітарний штаб. Він накопичує резерви та забезпечує медикаментами, продуктами і предметами першої необхідності насамперед тих, хто найбільше цього потребує – одиноких і людей літнього віку, осіб з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми. Із початку повномасштабного російського вторгнення містяни отримали близько 53 тисяч продуктових наборів першої необхідності та понад 53,7 тисяч гарячих обідів. Біля 39 тисяч киян отримали соціальні послуги, в тому числі послуги обслуговування на дому», – розповів Микола Поворозник.

Нагадаємо, що у місті організовано гуманітарний штаб для забезпечення Києва їжею, товарами першої необхідності, медикаментами тощо. Сюди можна звернутися, якщо ви потребуєте допомоги або готові її надавати. Гуманітарний штаб працює за наступними напрямами:

• Медикаменти та ліки;
• Продукти харчування;
• Предмети першої необхідності;
• Логістичні послуги;
• Людські ресурси (волонтери

Мапа Гуманітарних штабів — https://cutt.ly/0AjSQya

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]