Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку року в Києві розчистили понад 18 тис. зливоприймачів (+фото)

18 липня 2023 року, 16:27

Із початку року у столиці очистили більше 18 тис. зливоприймачів. Ці роботи виконують бригади з ручного прибирання. Як повідомляє КК «Київавтодор», догляд за системою зливостоків триває щодня.

Зокрема, із початку року гідрослужби КК «Київавтодору» також очистили майже 8 тис. оглядових колодязів. Для цього використовують спеціалізовані машини – МОКи (машина очистки колодязів), що мають ковші.

Окрім очищення від бруду, дорожники також ремонтують колодязі і зливоприймачі. Так, станом на 18 липня фахівці вже відремонтували понад 700 оглядових колодязів і майже 1 000 зливоприймачів.

Загалом підприємства «Київавтодору» мають 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації.

Напередодні дощів працівники гідрослужб перевіряють зливостоки в місцях імовірних підтоплень і, за потреби, додатково очищають їх.

Також перед опадами решітки зливостоків піднімають і обгороджують місця спеціальними сигнальними блоками. Це роблять для того, аби потоки води, які переносять опале листя, гілки та бруд, не засмітили решітки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]