Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із вівторка до неділі відбудуться 5 безоплатних екскурсій для киян і гостей столиці

09 жовтня 2023 року, 10:36

Управління туризму та промоцій КМДА та Київський центр розвитку туризму підготували 5 безоплатних екскурсій для киян і гостей міста.

Прогулянки вулицями Києва відбуватимуться з вівторка до неділі. Місця зустріч вказані в анкетах.

Зокрема, киян очікує екскурсія «Таємниці града Ярослава», де розкриються таємниці давнього Києва, Софійського та Михайлівського соборів.

Дата та час: 10 жовтня, вівторок, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/jdyGt5ph6YsbgoJU9.

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця» знайомить із літописними місцями Києва та творіннями багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи.

Дата та час: 12 жовтня, четвер, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/79XHfwxLAmjEKwMo9.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії» знайомить із низкою об’єктів мілітарної історії Києва, а також із подіями багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 12 жовтня, четвер, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/TephJQiJzWb73xHb9.

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом», під час якої кияни та гості столиці дізнаються про будівництво Володимирського собору, ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 14 жовтня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/NDe2gCvM5gRrUFQ79.

Дата та час: 15 жовтня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Yekt3CPaNebddXwc6.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]