Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Керівників районів та комунальних служб зобов’язали 14 грудня із 05:00 залучити особовий склад до ліквідації наслідків негоди

13 грудня 2020 року, 18:18

У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов у столиці директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба доручив керівникам районів та комунальних служб терміново вжити заходів із очищення вулично-дорожньої мережі від ожеледиці. Про це повідомили у Департаменті міського благоустрою КМДА.

«Ми посилимо роботу всіх комунальних служб вже зараз, щоб завтра вранці, мешканці Києва безперешкодно та безпечно пересувались містом. Очільники районних державних адміністрацій, керуючих компаній, «Київавтодору» та «Зеленбуду» особисто організовують і контролюють дану роботу. Погодні умови надзвичайно мінливі і складні, однак ми повинні  об’єднатися та працювати на випередження», – повідомив Олексій Кулеба.

Також він наголосив, що посадові особи підприємств, установ та організацій будуть нести особисту відповідальність за неналежне виконання своїх обов’язків. Зокрема, за дії чи бездіяльність, що призвели до завдання шкоди майну або здоров’ю громадян, на власних та закріплених за ними територіях.

Нагадуємо, відповідно до п. 7.5 та 8.3 Правил благоустрою м. Києва, балансоутримувачі зобов’язані дотримуватися відповідних технологій щодо забезпечення умов функціонування та утримання територій, закріплених за ними, в належному санітарно-технічному стані, зокрема, прибирати від снігу та ожеледі прилеглу на 10 м територію.

Нагадаємо, учора Віталій Кличко зібрав на нараду керівників районів та комунальних служб столиці. І доручив терміново прибрати місто від наслідків негоди. Окрім того, він доручив «Київблагоустрою» перевірити, як прибирають балансові території, що закріплені за приватним бізнесом – біля кафе, ресторанів, торгових центрів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]