Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ надає матеріальну підтримку постраждалим від торгівлі людьми – Марина Хонда (+фото)

30 липня 2019 року, 18:10

Упродовж 2014-2019 років до уповноважених структур міста Києва звернулися 57 осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Про це під час соціально-інформаційної кампанії до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«У Києві близько 60 людей за останні чотири роки звернулися за отриманням статусу постраждалих від торгівлі людьми. При цьому, невідомо ще скільки таких постраждалих, які не звертались за допомогою. 39 людей цей статус отримали. Ми навіть розробили програму матеріальної допомоги таким особам. Незважаючи на те, що Київ є єдиним містом, де створено відповідні структури на районних рівнях, цього недостатньо. Але що би держава не робила, якщо громада не буде розуміти ризики, проблему остаточно вирішити буде неможливо», – зазначила Марина Хонда.

Відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми відбувається в Києві вже вчетверте і має на меті привернути якомога більше уваги до вирішення цієї проблеми. Цього року низка просвітницьких заходів відбулася у приміщеннях Центрального та Південного залізничних вокзалів, на Майдані Незалежності та кінотеатрі «Київська Русь». 

Варто зазначити, що протягом 2019 року центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді реалізовувалось 6 реабілітаційних планів.

Соціально-інформаційна кампанія до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]