Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Чемпіонат світу з міні-футболу-2021 пройде у Києві»

30 липня 2019 року, 18:04

Чемпіонат світу з міні-футболу серед чоловіків та жінок у 2021 році прийматиме Київ. Таке рішення прийняв виконавчий комітет WMF. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Україна виборола право проведення турніру у сенегальського Дакара. Тож сьогодні, 30 липня, Київ оголошено містом-господарем, яке приймає Чемпіонат світу з міні-футболу-2021», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, за останні кілька років місто вже мало можливість продемонструвати готовність до проведення масштабних спортивних заходів. Окрім того, окрема увага приділяється розвитку та популяризації саме масового та шкільного футболу.

«У столиці збудовано понад 150 міні-футбольних майданчиків. З вересня на них розпочнуться міські змагання на Кубок мера Києва 2019-2020 серед збірних столичних шкіл. Також у Києві постійно проводяться чемпіонати Києва з міні-футболу в різних лігах. У травні цього року на найвищому рівні проведено міжнародний турнір KlitcsckoCup з міні-футболу, перемогу в якому святкувала збірна України», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, у червні 2021 року столицю відвідають 32 найкращі команди світу з міні-футболу.

«Я неодноразово підкреслював, що спортивні заходи таких масштабів – це, у першу чергу, промоція міста. Уболівальники з усього світу приїдуть до нас, аби підтримати свої команди. Впевнений, що після повернення з Києва кожен із них розповідатиме про гостинність українців, високий рівень сервісу та неймовірну атмосферу, яку ми всі разом вміємо створювати. Впевнений у нас все вдасться!» – підкреслив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]