Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ повертається до проведення конкурсів із залучення інвесторів до реалізації проєктів – Микола Поворозник (+фото)

12 липня 2023 року, 13:30

Постійно діюча комісія із залучення інвесторів затвердила умови низки інвестиційних конкурсів щодо реалізації соціально значимих проєктів і влаштування рекреаційних зон у Києві. Про це за результатами засідання повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Комісія прийняла рішення про оголошення кількох конкурсів із залучення інвесторів. Йдеться про будівництво закладів дошкільної освіти в Шевченківському і Солом’янському районах, облаштування зон відпочинку у Святошинському та Дніпровському районах. Також затверджено умови конкурсу із залучення інвестора до реконструкції будівель Олександрівської клінічної лікарні з будівництвом паркінгу», – розповів Микола Поворозник.

Він також зазначив, що від початку широкомасштабного вторгнення росії із зрозумілих причин інвестиційні конкурси не проводили.

«Сьогодні спостерігається активізація бізнес-середовища та інтерес зі сторони підприємців до участі у відбудові, розвитку та реалізації міських проєктів. Це позитивний сигнал, адже реалізація кожного інвестиційного проєкту – це надходження до бюджету столиці, створення нових робочих місць та задоволення потреб міста в нових інфраструктурних об’єктах», – зауважив Микола Поворозник.

Тексти інформаційних оголошень про проведення інвестиційних конкурсів із залучення інвесторів будуть опубліковані в газеті «Хрещатик Київ» і розміщені на Офіційному порталі Києва www.kyivcity.gov.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]