Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ представили на одній із провідних виставок ділового туризму «IBTM World»

01 грудня 2023 року, 15:33

Київ взяв участь у щорічній міжнародній виставці ділового туризму «IBTM World» (Incentives, Business Travel & Meetings) у Барселоні. Столицю представляли серед трьох тисяч туристичних напрямів із понад 100 країн світу на загальнонаціональному стенді, який виставка надала Державному агентству розвитку туризму України безоплатно. Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА.

Столична делегація презентувала MICE-можливості міста (діловий туризм), низку друкованих і відеоматеріалів, провела переговори з партнерами й організаторами подій, а також поділилася актуальною інформацією про туристичну сферу Києва в умовах воєнного стану.

«Наразі ми не проводимо масштабні трафікоутворюючі міжнародні заходи, як це було до повномасштабного вторгнення, проте не зупиняємося у співпраці з партнерами, аби сформувати базу організаторів подій для запуска проєктів після Перемоги. Разом із Державним агентством розвитку туризму України та представниками профільних туристичних організацій і установ українських міст у наступному році будемо продовжувати промоцію наших напрямів. У такий спосіб збільшуючи MICE-можливості і туристичний потенціал після відкриття повітряного простору», – розповіла начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

«IBTM World» – провідна глобальна подія ділового туризму. Понад 30 років виставка надає світовій туристичній спільноті партнерські зв’язки для створення подій найвищого рівня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]