Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ спрямує 4,2 мільйона гривень на допомогу трьом притулкам для тварин

18 грудня 2019 року, 8:13

Міська влада Києва має намір спрямувати 4,2 мільйона гривень на допомогу притулкам для тварин, що створені та функціонують за ініціативи громадськості. Планується, що ці кошти використають для першочергових потреб утримання тварин у притулках. Відповідне рішення прийняла Київська міська рада.

«Ми внесли зміни до профільної цільової програми Києва та спрямовуємо обсяги допомоги притулкам, що є учасниками цільової міської програми та спільно із містом працюють над покращенням умов життя безпритульних тварин, впровадженням цивілізованих методів зменшення чисельності тварин, залишених напризволяще тощо. Так, активними учасниками програми є організації «Київське товариство захисту тварин», товариство захисту тварин «SOS», благодійна організація «Благодійний фонд «СІРІУС». Кошти розподілятимуть пропорційно кількості тварин у притулку», – пояснив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Також Департамент міського благоустрою запрошує інші притулки та громадські організації до співпраці з містом у реалізації міської програми.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]