Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ Цифровий, iPay.ua та Mastercard запускають спільну cashless-ініціативу

04 вересня 2023 року, 16:32

Сьогодні, 4 вересня, Київ Цифровий, Mastercard та iPay.ua розпочали спільну кампанію для популяризації безготівкових розрахунків. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови КМДА Петро Оленич. 

Він розповів, що у межах кампанії користувачі можуть отримати лише за 1 грн цифрову транспортну карту в застосунку Київ Цифровий та 500 000 безкоштовних поїздок: кожному новому користувачу цифрової транспортної карти – п’ять безкоштовних поїздок.

«Продовжуємо розвивати і вдосконалювати міські сервіси разом із провідними компаніями світу. Дякую за якісну взаємодію. Користуйтесь і залишайте фідбек!» – зауважив Петро Оленич.

Для участі в кампанії необхідно оновити застосунок та придбати цифрову транспортну карту в Київ Цифровий, оплативши покупку карткою Mastercard будь-якого українського банку. При цьому вартість цифрової транспортної карти буде становити 1 грн замість 40 грн.

Після оплати цифрова карта автоматично прив’язується до банківської картки в Apple чи Google Wallet і до пристрою, із якого здійснили оплату. Цифрова карта працюватиме лише на тому смартфоні, із якого її придбали. Щоб скористатися безкоштовною поїздкою, необхідно піднести смартфон із банківською карткою, якою була оплачена цифрова транспортна карта, до валідатора у громадському наземному транспорті, і поїздка автоматично буде підтверджена. Кампанія триватиме протягом двох місяців – з 4 вересня до 4 листопада 2023 року (або до дати використання бюджету рекламної акції в повному обсязі).

«Ми в Mastercard щодня працюємо над тим, аби розвивати культуру безготівкових оплат у міській інфраструктурі, зокрема у громадському транспорті, де швидкість, зручність і безпека платежів особливо важливі. Ми раді сьогодні представити нашим користувачам ще одну можливість оплачувати проїзд безготівково, а крім того – винагородити їх за cashless-вибір», – підкреслив віцепрезидент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні та Молдові Юрій Батхін.

Цифрова транспортна карта – це можливість оплачувати проїзд банківською карткою, не втрачаючи знижок або зручних тарифів проїзного. 

«Ми раді бути партнерами КМДА й Mastercard у додатку Київ Цифровий та спільно організувати зручну можливість отримати цифрову транспортну карту, що збільшить кількість безпечних безготівкових розрахунків у нашому місті», – зазначив і директор ТОВ «Універсальний дата центр» ТМ iPay.ua Олег Самбольський.

Придбати транспортну карту можна в застосунку Київ Цифровий у розділі «Транспортна карта» зі швидкого доступу на головному екрані або натиснути «К» «Транспортна карта».

Київ Цифровий – застосунок, що об’єднує головні міські сервіси та понад два мільйони користувачів. Оновлену версію Київ Цифровий можна завантажити в App Store і Google Play.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]