Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ відзначив 1540-річчя в умовах воєнного стану: святкування пройшли спокійно, без масштабних масових заходів

30 травня 2022 року, 9:58

Цими вихідними у столиці містяни відзначали День столиці і День Києва. Цьогоріч святкування відбулися в умовах воєнного стану, без масштабних масових заходів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Для того, аби відсвяткувати день столиці та День Києва, містянам запропонували взяти участь в онлайн конкурсах, пішохідних екскурсіях, виставках, запрошували у парки на концертні виступи. При цьому місто закликало киян дотримуватися комендантської години та не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Загалом все пройшло спокійно, без надзвичайних подій», – розповів Микола Поворозник.

Він також додав, що низка тематичних подій, зокрема виставок, до Дня Києва, все ще триває, тож ті, хто не встиг вихідними, ще мають змогу долучитися до святкування і привітати улюблене місто з 1540-річчям.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]