Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» готовий до погіршення погодних умов

10 грудня 2020 року, 8:39

Сьогодні, 10 грудня, упродовж дня синоптики прогнозують погіршення погодних умов: дощ із переходом у мокрий сніг. КК «Київавтодор» готовий до обробки доріг і тротуарів посипальними матеріалами, щоб не допустити ожеледиці.

За інформацією підприємства, дорожники мають 544 одиниці спеціальної техніки. Працюють у цілодобовому режимі. У разі погіршення погодних умов існує чіткий алгоритм робіт: першочергово обробляють мости та шляхопроводи, магістральні вулиці загальноміського і районного значення, вулиці, якими курсує громадський транспорт, а також ділянки тротуарів.

Нагадаємо, що з 10 грудня метеорологи прогнозують зміну метеоумов. До кінця тижня – волога погода. Під час опадів температура коливатиметься від -2°C до +1°С. Проте «Київавтодор» готовий до погіршення погодних умов і закликає водіїв бути обачними на дорогах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]