Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» відзначили сертифікатом компанії Crafco за лідерство у впровадженні робіт із заливки тріщин дорожнього покриття

20 травня 2019 року, 16:33

КК «Київавтодор» відзначена сертифікатом компанії Crafco за лідерство у впровадженні робіт із заливки тріщин дорожнього покриття в Україні. Про це повідомили у комунальній корпорації.

«Київавтодор» для всіх шляхово-експлуатаційних підприємств, які входять до складу корпорації, наприкінці 2015 року придбав спеціальні машини Crafco серії Super Shot для заливки тріщин дорожнього покриття. До того часу технологія не використовувалася дорожниками столиці.

У 2018 році дорожниками було «проліковано» понад 360 тис. пог. метрів дорожнього покриття, а за три роки ця цифра складає майже 800 тис. пог. метрів.

Як зазначають у комунальній корпорації, виконання таких робіт є вкрай важливим: технологія заливання тріщин дозволяє суттєво подовжити експлуатаційний термін дорожнього одягу, адже саме поздовжні і поперечні тріщини, що виникають через старіння асфальтобетонного покриття, значне транспортне навантаження, вплив навколишнього середовища та інших факторів, є найпоширенішим видом руйнування дорожнього покриття. У свою чергу, збільшення терміну експлуатації дорожнього одягу дозволяє зекономити кошти на його ремонті.

Наразі роботи з «лікування доріг» тривають в усіх районах столиці, і такі роботи продовжуватимуться упродовж усього літа та осені.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]