Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київгаз» продовжує модернізацію та секціонування газових мереж мікрорайону Жуляни

24 травня 2023 року, 12:14

Продовжується підготовка газових мереж міста до наступного опалювального сезону. Наразі роботи з модернізації та секціонування газових мереж активно проводять у Солом’янському районі. Про це інформує АТ «Київгаз».

На території мікрорайону облаштовано тимчасові центри роботи з абонентами, до яких уже звернулось близько 400 мешканців мікрорайону Жуляни. Фахівці компанії надають консультації та допомагають споживачам у вирішенні питань щодо розподілу природного газу.

АТ «Київгаз» зазначає, що за вказаний період технічні спеціалісти провели ревізію та ремонт газорегуляторних пунктів. Було капітально відремонтовано станцію катодного захисту житлового масиву. Підрозділи «Київгазу» також реалізують заходи з ліквідації витоків газу.

Наразі фахівці проводять підготовку до випробування газорозподільних мереж на герметичність, яке буде здійснюватися під надлишковим тиском, що перевищує граничні норми, встановлені виробниками обладнання. Тому перед випробуванням мереж проводять відключення газового обладнання домогосподарств від газопостачання – уже понад 60% споживачів житлового масиву убезпечили свої газові прилади. 

Детальну інформацію можна знайти на сайті «Київгазу».

Про хід ремонтних робіт мешканців мікрорайону інформують: 

  • Viber;
  • Telegram;  
  • на стенді в тимчасовому центрі обслуговування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]