Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київгаз» за два дні відновив газопостачання до багатоповерхового будинку у Дарницькому районі, який раніше постраждав від ворожого обстрілу

03 червня 2022 року, 14:55

У 197 квартирах багатоповерхового будинку в Дарницькому районі столиці, який раніше постраждав унаслідок ворожого обстрілу, за два дні відновлено газопостачання. Про це повідомляє АТ «Київгаз».

Зовнішній газопровід на стіні будинку було зірвано вибуховою хвилею, пошкоджено внутрішні газопроводи в деяких помешканнях.

«Київгаз» власним коштом відновив пошкоджений газопровід. Фахівці компанії замінили крани та виконали регламентні роботи з пуску газу, а також обстежили і відремонтували решту пошкоджень внутрішньобудинкової системи газопостачання.

Газ у свої домівки отримали майже всі мешканці будинку, окрім 40 квартир, де суттєво пошкоджені чи зруйновані балкони та вибиті вікна на кухнях. У зв’язку з цим подача газу до таких квартир наразі є неможливою відповідно до Правил безпеки систем газопостачання. Роботи з відновлення тривають – пуск газу залежить від швидкості усунення пошкоджень будівлі.

За час бойових дій у Києві були пошкоджені газові мережі у понад 50 багатоповерхівках у Дарницькому, Оболонському, Подільському, Святошинському, Шевченківському районах столиці. У більшості будинках газовики відновили розподіл газу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]