Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада додатково виділила понад 1,2 млрд грн на ремонт доріг та майже 25 млн грн на “Євробачення-2017”

25 квітня 2017 року

Київрада додатково виділила понад 1,2 млрд грн на ремонт доріг та майже 25 млн грн на “Євробачення-2017”

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік.

У рамках коригування, передбачено виділення додаткових коштів на проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Загалом йдеться майже про 25 млн грн. Зокрема, місто планує направити більше 19 мільйонів гривень на систему відеоспостереження в місцях розташування локацій пісенного конкурсу.

“Ми також заклали 5 мільйонів гривень на придбання урн для забезпечення належного рівня благоустрою міста під час проведення “Євробачення” Ще півмільйона гривень – для залучення волонтерів. 125 тисяч гривень піде на благоустрій території Національного історико-культурного музею “Київська фортеця”. Це одна з розважальних зон пісенного конкурсу”, - зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.

Передбачили депутати 81 млн грн комунальному підприємству “Київпастранс” для розрахунків за електроенергію. А також – 204 млн грн районним підприємствам з обслуговування житлового фонду, в зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, тарифів на електроенергію і вивезення сміття, на послуги з утримання будинків і прибудинкових територій. Оскільки все це не враховано у нинішньому тарифі.

У рамках коригування головного кошторису столиці, депутати підтримали виділення коштів на покращення інфраструктури. Зокрема, закладено додаткових 809 мільйонів гривень для здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування та дорожньої інфраструктури. Ще 430 мільйонів – на проведення капітального ремонту вулиць, доріг та квартальних проїздів.

За рахунок субвенції з державного бюджету, столиця готова виділити додаткові кошти і на покращення житлових умов для сімей загиблих військовослужбовців та людей з інвалідністю.

Рішення підтримали 69 депутатів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]