Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада може проводити дистанційні засідання у режимі відеоконференції – Володимир Бондаренко 

02 квітня 2021 року, 17:21

Київська міська рада відтепер може проводити дистанційні пленарні засідання. Відповідний порядок затверджений розпорядженням Київського міського голови № 168. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко на своїй сторінці у Facebook

«Київська міська рада відтепер може проводити засідання онлайн. Відповідний порядок учора затверджений розпорядженням Київського міського голови Віталія Кличка. Порядок передбачає проведення пленарних засідань у режимі відеоконференції із питань, пов’язаних із подоланням наслідків надзвичайної ситуації на території міста Києва. Мета цього: забезпечити оперативну та ефективну діяльність представницького органу киян в умовах локдауну», – зазначив Володимир Бондаренко.

Згідно з документом, пленарні засідання можуть проводитись дистанційно у режимі відеоконференції за допомогою програми Microsoft Teams із одночасною трансляцією засідань на офіційному вебсайті Київської міської ради. Голосування на дистанційному засіданні здійснюється депутатами Київради особисто і відкрито шляхом опитування.

Відповідно до розпорядження, секретаріат Київської міської ради має здійснювати організаційне та матеріально-технічне забезпечення підготовки та проведення дистанційних пленарних засідань.

Дистанційні засідання можуть проводитись виключно з питань невідкладного внесення змін до бюджету міста Києва, інших питань щодо невідкладних робіт із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або якнайшвидшої ліквідації особливо тяжких надзвичайних ситуацій, спричинених спалахами, епідеміями та пандеміями, чи реалізації повноважень, пов’язаних із такими обставинами, процедурних питань, крім питань, що потребують таємного голосування.

Нагадаємо, раніше Володимир Бондаренко звертався до голів депутатських фракцій та голів постійних комісій Київради з проханням утриматися від проведення засідань протягом двох тижнів у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]