Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада підтримала створення Центру реабілітації дітей та молоді з інвалідністю в Святошинському районі

22 квітня 2021 року, 14:02

Депутати Київради схвалили зміни до Програми економічного та соціального розвитку на 2021 рік, які передбачають створення нового реабілітаційного центру на вул. Якуба Коласа, 8-А у Святошинському районі Києва. У змінах до програми передбачено кошти на проектування даного закладу. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Цей Центр буде розрахований на дітей та молодь з інвалідністю віком від 12 до 36 років та надаватиме послуги реабілітації для практично усіх нозологій. Важливість цього центру беззаперечна, адже у Святошинському районі 1470 дітей з інвалідністю до 18 років, а всього осіб з інвалідністю до 36 років – понад 5 тисяч. Я дякую керівництву району за оперативність у вирішенні цього питання та депутатам Київради за підтримку», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що надалі керівництво району повинно розробити проект нового Центру. Передбачається, що це буде реконструкція будівлі з надбудовою ще одного поверху. Попередня пропускна здатність Центру на рік – понад 2500 осіб з інвалідністю віком від 12 до 36 років.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]