Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада схвалила передачу земельної ділянки КО «Київзеленбуд» на просп. Броварському для обслуговування та експлуатації зелених насаджень загального користування

18 листопада 2021 року, 17:25

Київрада прийняла рішення про надання КО «Київзеленбуд» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для обслуговування та експлуатації зелених насаджень загального користування на просп. Броварському у Дніпровському районі. Відповідне рішення підтримали 77 депутатів.

Зокрема, ідеться про ділянку площею 0,8715 га (кадастровий номер 8000000000:66:099:0042), яка перебуває в оренді за ТОВ «Галеон» та на правах суборенди за ТОВ «ДАР-С».

Разом із тим, відповідно до Генерального плану міста, ця земельна ділянка за функціональним призначенням належить до території зелених насаджень загального користування, а також входить до Програми розвитку зеленої зони м. Києва до 2010 року та концепції формування зелених насаджень у центральній частині міста, затвердженої рішенням Київради від 19 липня 2005 року № 806/3381 (зі змінами).

Рішення Київської міської ради щодо даної ділянки дозволить КО «Київзеленбуд» оформити права постійного користування на зазначену земельну ділянку та закріпити її як власність територіальної громади м. Києва, а відтак захистить від зміни цільового призначення в подальшому.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]