Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада схвалила зміни до Бюджету міста Києва 2019 року – Микола Поворозник

07 листопада 2019 року, 17:31

Депутати Київради підтримали зміни до бюджету міста Києва 2019 року. Прийнятим рішенням регулюються важливі соціальні питання та питання розвитку інфраструктури міста. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, з урахуванням виконання бюджету міста Києва за 10 місяців збільшено дохідну частину бюджету на 1,8 млрд грн.

«Зокрема, збільшуються надходження за такими основними податками, як податок на доходи фізичних осіб – 394,5 млн грн, податок на прибуток підприємств –346 млн грн, місцеві податки та збори – 916,9 млн грн», – пояснив Микола Поворозник.

Він зазначив, що рішенням також врегульовуються питання міжбюджетних трансфертів з державного бюджету.

«За рахунок додаткових джерел збільшено видатки на заробітні плати педагогічним працівникам – 84,6 млн грн, тренерам спортивних шкіл – 34,1 млн грн, пільговий проїзд у комунальному транспорті – 243 млн грн, будівництво Подільського мостового переходу, реконструкцію ліфтового господарства, завершення капітальних ремонтів на об’єктах житлово-комунального господарства», – підкреслив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]