Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада внесла ще одну категорію громадян до Порядку надання додаткових пільг та гарантій учасникам АТО

03 березня 2016 року

Київрада внесла ще одну категорію громадян до Порядку надання додаткових пільг та гарантій учасникам АТО

Київська міська рада погодила зміни до Порядку надання додаткових пільг та гарантій учасникам антитерористичної операції та членів їх сімей.

Депутати встановили додаткові гарантії родинам загиблих учасників антитерористичної операції, які на момент загибелі не були киянами, проте члени їх сімей на момент загибелі були в установленому порядку зареєстровані на території міста Києва. Окрім того, депутати спростили порядок надання щорічної матеріальної допомоги у зв'язку із наявністю інформації у Реєстрі киян — учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь у проведенні АТО.

“Приймаючи додаткові пільги та гарантії для учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, ми на той час не звернули увагу на одну з категорій осіб — учасник АТО на момент своєї загибелі не був зареєстрований на території Києва, у той же час члени його родини, на момент його загибелі, були зареєстровані у столиці. Ця категорія, на жаль, випала із нашого рішення. І я дуже вдячний організації “Крила Восьмої сотні” за відповідне звернення, і саме на таке звернення пропонується включити цю додаткову категорію до проекту рішення”, - розповів керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

Він також зазначив, що фінансування пільг та гарантій для відповідної категорії закладено в столичному бюджеті в розмірі 377,9 тис грн на рік.

Порядком визначається механізм забезпечення безкоштовного проїзду міським пасажирським транспортом учасників АТО та надання матеріальної допомоги киянам-учасникам АТО та членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь в проведенні АТО, а також допомоги на поховання киян-учасників АТО.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]