Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський іподром запрошує киян та гостей столиці на змагання коней рисистих порід за почесну нагороду «Дербі»

12 липня 2023 року, 17:58

На Київському іподромі 16 липня відбудуться змагання коней рисистих порід за почесну нагороду «Дербі». Відбудуться 13 заїздів, у яких візьмуть участь 42 рисаки. Як зазначили в КП «Київський іподром», наїзники та любителі кінного спорту цілий рік чекають та інтенсивно готуються до цього заходу.

«Для того, щоб поборотись за «Дербі» кінь повинен пробігти дистанцію 1 600 метрів тричі за день. Оскільки це змагання для чотирирічних коней, то приймати в ньому участь коні можуть тільки один раз в житті. Випробування коней рисистих порід на Київському іподромі завжди привертають увагу шанувальників кінного спорту та прихильників благородних коней. Але цього разу подія набуває особливого значення, оскільки найкращі коні змагатимуться за почесний титул. Нагорода «Дербі» є символом престижу та визнання у кінному спорті», – розповіли в КП «Київський іподром».

Захід відбудеться на Київському іподромі (проспект Академіка Глушкова, 10). Початок об 11:45. Вхід на територію іподрому безоплатний. Задля безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно покинути територію та прямувати до найближчого укриття (станція метро «Іподром»).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]