Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр розпочне 19 жовтня онлайн курс «Емоційний інтелект»

09 жовтня 2020 року, 10:33

19 жовтня стартує онлайн курс «Емоційний інтелект» від Київського молодіжного центру. За інформацією центру, проєкт спрямований на розвиток психологічної стійкості та підвищення самосвідомості молоді.

На думку організаторів заходу, емоційний інтелект (ЕІ) є важливою «м’якою» навичкою сучасних професіоналів. Високий рівень ЕІ покращує розуміння себе та своїх потреб, а також комунікацію. Люди з розвиненим ЕІ досягають кращих результатів у роботі та особистому житті.

Курс від Київського молодіжного центру націлений на розвиток навички ЕІ та досягнення кращих результатів, зважаючи на потреби кожного.

Курс складається з 3 таких лекцій:

19 жовтня – введення в ЕІ: на що впливає, чому потрібен і як розвинути;

23 жовтня – розвиток ЕІ: самосвідомість, управління емоціями, розуміння емоцій інших людей, стрес, імпульсивність, конфлікти.

26 жовтня – емоційна гігієна: що це таке та як розвинути.

Реєстрація на курс лекцій – за посиланням: https://cutt.ly/Sgwg178. Після реєстрації учасник отримає індивідуальне посилання на онлайн заняття.

Контактна особа: Аліна Качукова, 095-426-75-25.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]