Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський зоопарк креативно відзначатиме день Святого Валентина

11 лютого 2022 року, 14:24

Із 12 до 14 лютого всі закохані пари, які завітають до зоопарку і зроблять фотографії біля тематичної фотозони перед входом чи на парковці та розмістять їх у себе в соцмережах із хештегом #ilovekyivzoo, зможуть пройти удвох за ціною одного квитка. Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

«За попередній рік серед мешканців Київзоо створилось 53 стабільні пари тварин, не враховуючи сезонних пар птахів і тих, які живуть колоніями. У цих пар за минулий рік з’явилось понад 450 дитинчат. Зокрема, з’явилось потомство у лемурів, ібісів, диких котів, гуанак та інших тварин», – розповіли в київському зоопарку.

Весь столичний зоопарк за останні роки якісно оновився і став більш комфортним і зручним – як для відвідувачів, так і для власне мешканців. Саме комфортні умови, створені для тварин і птахів, дають змогу щороку радіти поповненню в родинах мешканців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]