Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський зоопарк розпочав роботу в режимі парку

12 травня 2022 року, 9:14

Київський зоопарк розпочав роботу в режимі парку: відвідувачам доступні для огляду вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк.

Як повідомили в зоопарку, з перших днів війни він працював у закритому для відвідувачів форматі. Попри це персонал цілодобово знаходився поруч зі своїми підопічними та надавав тваринам необхідну допомогу.

«Від початку повномасштабного воєнного вторгнення росії на територію України ми врятували та надали прихисток 141 тварині й наразі продовжуємо забезпечувати їхню реабілітацію. КиївЗоо відкриває свої двері для відвідувачів, тож тепер всі охочі зможуть побачити врятовану тигрицю Далілу, цілий «дитячий садочок» мавпенят, різноманітних черепах, птахів та ящірок. А також на гостей чекають горила Тоні та бегемот Лілі у своїх літніх оновлених вольєрах, лемури на зелених острівцях, і звичайно слон Хорас, леви, жирафи, олені, ведмеді та багато інших наших мешканців», – розповіли в зоопарку.

Для безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно покинути територію та прямувати до найближчого сховища.

 Каси продажу квитків працюють з 10:00 до 15:00, на території зоопарку можна перебувати до 16:30.

Детальніше – на сайті київського зоопарку.

Фото: Т. Ясінчук.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]