Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» має для роботи 211 одиниць спецтехніки та очікує на поставку ще 25 одиниць – В’ячеслав Бінд

08 червня 2018 року, 19:02

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» (КТЕ) уже повноцінно перейняло на себе обов’язок постачальника теплової енергії та гарячої води для споживачів столиці. У розпорядженні підприємства 211 одиниць спеціалізованої техніки, а найближчим часом отримають ще 25 нових авто, у тому числі кранів-маніпуляторів. Про це журналістам під час брифінгу повідомив в.о. директора КП «Київтеплоенерго» В’ячеслав Бінд.

Нагадаємо, що з 1 травня КТЕ взяло на баланс понад 60 тисяч об’єктів, серед яких котельні, станції теплопостачання, теплові мережі Києва. Крім того, підприємство прийняло у штат від «Київенерго» понад 5 тисяч працівників. Під час другого перехідного етапу до «Київтеплоенерго» приєднаються столичні ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 та завод «Енергія», а його колектив поповнить ще близько 2 тис. спеціалістів.

В’ячеслав Бінд зазначив, що зараз підприємство інтенсивно готується до опалювального сезону: проводить гідравлічні випробування, закуповує нову спецтехніку та необхідні ремонті матеріали, аби підготувати теплові мережі столиці до зими.

«Сьогодні на підприємстві працює 211 одиниць техніки, з якої 181 – орендована, 17 – повернуті у комунальну власність, а 13 транспортних засобів є власністю «Київтеплоенерго», – зазначив в.о. директора КП.

За словами В’ячеслава Бінда, для роботи КП придбали й очікують на поставку 25 одиниці спецтранспорту, серед яких 12 екскаваторів, 11 аварійних машин та двох кранів-маніпуляторів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]