Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» отримало чотири нові екскаватори та очікує поставку ще 19 одиниць техніки

03 липня 2018 року, 16:57

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» днями отримало нову техніку: чотири екскаватори з навісним обладнанням (гідромолотом, асфальторізом та ін.). Техніка вже запущена в роботу. Загалом протягом липня комунальне підприємство планує отримати 23 одиниці спецтехніки: 12 екскаваторів та 11 спеціальних аварійних. Про це повідомили у комунальному підприємстві.

Нова техніка британського виробництва, фірми «JCB». Кожна машина має рік гарантійного обслуговування. Крім того, перед початком експлуатації офіційний представник «JCB» провів машиністам спеціальний інструктаж та навчання, під час яких розповів про всі можливості спецтехніки та умови догляду за нею.

Екскаватори використовуються аварійними бригадами КП «Київтеплоенерго» для ліквідації пошкоджених мереж, монтажу нових трубопроводів та виконанні благоустрою території.

Наразі у користуванні КП «Київтеплоенерго» перебуває більше 200 одиниць спецтехніки, 30 із яких – саме екскаватори.

Нагадаємо, що протягом 10 квітня – 30 серпня у Києві тривають гідравлічні випробування. Станом на 03.07.2018 КП «Київтеплоенерго» провело близько на 50% діагностику тепломереж. У рамках підготовки теплового господарства міста до зими виявлено 2655 експлуатаційних та гідравлічних пошкоджень, з яких 2364 уже усунуті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]