Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» проводить контрольне зняття показань квартирних лічильників: як розпізнати контролера підприємства

25 квітня 2023 року, 13:27

Щороку після завершення опалювального сезону КП «Київтеплоенерго» проводить контрольне зняття показань квартирних лічильників опалення та гарячої води згідно з вимогами Закону України «Про комерційний облік теплової енергії». Верифікація даних необхідна для перевірки обсягів тепла, спожитих конкретною квартирою та будинком в опалювальний період, що забезпечує актуальні та справедливі нарахування за спожиті послуги. Про це повідомило управління комунікацій підприємства.

У столиці майже 13% житлових будинків Києва мають будинкові системи теплопостачання з індивідуальними (квартирними) приладами обліку опалення. Загалом це близько 125 тисяч квартир у всіх районах міста. Лічильник фіксує обсяги споживання тепла. Його показання власник квартири щомісяця передає «Київтеплоенерго» для проведення нарахувань. Підприємство щороку здійснює звірку показань, здійснюючи обхід та фіксуючи фактичні дані приладів обліку.

Контрольне зняття показань проводять контролери «Київтеплоенерго», і підприємство звертає увагу мешканців столиці на обов’язкові атрибути працівників, щоб не допустити в помешкання сторонніх осіб. Кожен контролер має службове посвідчення, де зазначені номер посвідчення, прізвище та ім’я, посада, табельний номер працівника, а також назва структурного підрозділу. Обов’язково є печатка підприємства.

Якщо раптом у клієнта виникли сумніви щодо повноважень і намірів осіб, які назвалися контролерами КП «Київтеплоенерго», виникли питання чи дійсно заплановане контрольне зняття показань на цю дату у вашому будинку, перевірити інформацію можна в Центральній диспетчерській службі з питань ЖКГ за номером телефону: 1557 (зі стаціонарного) або (044) 500-15-57 (з мобільного).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]