Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» завершило ремонт тепломережі, пошкодженої внаслідок ракетного обстрілу 7 лютого, та відновило подачу теплоносія мешканцям

08 лютого 2024 року, 13:44

«Київтеплоенерго» завершило ремонт тепломережі, пошкодженої внаслідок ракетного обстрілу 7 лютого. На вул. Павла Усенка станом на 09:00 8 лютого аварійні бригади ліквідували пошкодження трубопроводу, після чого розпочали подачу теплоносія до вузлів вводу тепломереж. Про це повідомляє комунальне підприємство.

Аварійна бригада «Київтеплоенерго» демонтувала пошкоджену ділянку трубопроводу та змонтувала нову трубу, виконала її утеплення та гідроізоляцію.

На місці ліквідації аварії працювали понад 20 ремонтників і 6 одиниць спецтехніки. Роботи ускладнювались тим, що пошкодження сталось безпосередньо під трамвайними рейками, які використовуються для виїзду вагонів на маршрути. Для проведення ремонтних робіт фахівці демонтували частину колії і лише потім розпочали роботи.

«Київтеплоенерго» відновило подачу теплоносія до 355 житлових будинків у Дніпровському районі. Наразі управителі будинків забезпечують підключення тепла безпосередньо до помешкань киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]