Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада звернеться до Кабміну, аби Уряд продовжив виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця дії воєнного стану в Україні

08 лютого 2024 року, 11:48

Сьогодні депутати Київради мають звернутися до Кабінету Міністрів, аби Уряд розглянув можливості і продовжив виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця дії воєнного стану в Україні. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

«Із невідкладних у нас є до розгляду проєкт звернення Київради до Кабінету Міністрів. З тим, аби Уряд розглянув можливості і продовжив виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця дії воєнного стану в Україні. Ці виплати, за законом, здійснює держава. І, переконаний, внутрішніх переселенців не можна залишати без допомоги та підтримки», – наголосив Віталій Кличко.

Він нагадав, що столиця з 2014 року та з початку 2022-го прихистила загалом понад 400 тисяч внутрішніх переселенців.

«І ми робимо все, аби вони відчували себе захищеними – без черг влаштовували дітей у школи та садочки, користувалися всіма сервісами, як мешканці столиці, мали роботу. Також надаємо певним категоріям квартири для тимчасового проживання. Тому, сподіваюся, депутати підтримають таке звернення до Уряду», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]