Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київзеленбуд» має наміри зафіксувати рекорд України

06 жовтня 2016 року, 10:37

З 7 жовтня на Співочому полі розпочинається фестиваль хризантем «Мелодія осені», яку вперше за час існування виставок планують занести до Національного реєстру рекордів як найбільшу 3D-композицію з хризантем. Адже 15 000 квітів на території 3700 кв. м об’єднають 100 тис. м різнокольорових шнурів, 200 кг декоративної мульчі та 100 кг різнокольорової мармурової крихти.

«Кілька тисяч працівників зеленого господарства щорічно роблять Київ зеленим, створюючи затишок і комфорт у місті. Щороку удосконалюються методи і форми роботи. Ми приймаємо виклики сьогодення і знаходимо нові рішення. Активно долучаються до благоустрою зеленого Києва й меценати. За їхньою допомогою висаджуємо нові насадження, облаштовуємо дитячі й спортивні майданчики, поливально-зрошувальну мережу. Пріоритетом сьогодні є створення інфраструктури (спортивної, розважальної, інтернет-мережі) на території парків і скверів», – наголосив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]