Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київзеленбуд» запрошує на ПаркоКВЕСТ

22 липня 2016 року, 12:13

У неділю, 24 липня, о 14:00 на Співочому полі розпочнеться ПаркоКВЕСТ «Як я знаю Співоче поле». На початку квесту кожному відвідувачу буде видана карта з цікавим пошуковим кодом. Після завершення на всіх учасників чекатимуть призи та подарунки. Крім того, о 21:30 глядачі зможуть переглянути дотепний анімаційний фільм «Сімейка Крудсів».

Як нагадує комунальне об’єднання «Київзеленбуд», цього року на Співочому полі вперше розпочато демонстрацію фільмів просто неба, проведення квестів та майстер-класів. Зокрема, 23 липня там продемонструють одразу декілька кінострічок. Початок сеансів о 21:30.

Показ фільмів на території Печерського ландшафтного парку відбувається в рамках виставки квітів «Місто майбутнього». Експозиція триває до 24 липня. Віддати свій голос за улюблену композицію можна на сайті «Київзеленбуд».

Ландшафтні дизайнери, що дістануть найбільше схвальних оцінок, представлятимуть нашу столицю на Міжнародному квітковому фестивалі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]