Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян завчасно інформуватимуть про проведення робіт із обрізування та видалення зелених насаджень

08 липня 2021 року, 13:07

У Києві створять інструменти комунікації із громадськістю щодо проведення робіт із обстеження, обрізування та видалення зелених насаджень у місті. Таке рішення підтримали 90 депутатів Київради.

Як повідомила депутатка Київради, секретарка Постійної комісії з питань екологічної політики Євгенія Кулеба, ситуацію можна врегулювати завдяки реалізації положення щодо належного інформування населення про здійснення заходів із благоустрою міста.

«Щоб уникнути суспільного резонансу та унеможливити неправомірну вирубку дерев потрібно забезпечити вільний доступ членів територіальної громади до інформації щодо проведення обстеження, обрізування та видалення зелених насаджень у Києві», – зазначила Євгенія Кулеба.

За її словами, протягом 30 календарних днів із дня прийняття цього рішення на офіційних вебсайтах Київської міської державної адміністрації, Управління екології, комунального підприємства по утриманню зелених насаджень і районів міста Києва та комунального підприємства з обслуговування житлового фонду міста Києва, а також офіційних сторінках у соціальних мережах мають забезпечити завчасне та регулярне оприлюднення інформації щодо обстеження зелених насаджень, а також проведення робіт із їхнього обрізування та видалення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]