Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» продовжує роботу на дорогах столиці: використано понад 250 тонн посипальних матеріалів, залучені 178 одиниць техніки (+фото)

14 січня 2021 року, 14:18

Опади в столиці посилилися. Станом на 13:00 на дорогах міста працюють 178 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор». Дорожники використали 192 тонни солі та 67 тонн піщано-соляної суміші. Про це інформує комунальна корпорація.

У разі посилення снігопаду кількість техніки для своєчасного прибирання та ліквідування наслідків негоди буде збільшено. Загалом готові до роботи 544 одиниці.

Нагадуємо, що опади очікуються і завтра, 15 січня.

Під час негоди закликаємо водіїв бути максимально уважними, дотримуватись безпечної дистанції на дорогах, аби не наражати на небезпеку себе та інших учасників руху.

Пішоходам також необхідно бути особливо уважними проїжджій частині – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофору.

Спецтехніка та ручні бригади з прибирання КК «Київавтодор» на вулицях столиці 14 січня (оновлюється)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]