Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА анулювала дозвіл на виконання будівельних робіт на вулиці Круглоуніверситетській, 2/1

14 листопада 2016 року, 15:04

Наказом № 12 від 10.11.16 Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва анулював дозвіл на виконання будівельних робіт: «Будівництво, експлуатація та обслуговування торговельно-виставкового залу по вул. Круглоуніверситетська, 2/1 в Печерському районі м. Києва». Замовник – ТОВ «БЦ Діамант хол», генеральний підрядник – ТОВ «Імперія люкс ЛТД».

Відповідне рішення стало наслідком невиконання замовником та генеральним підрядником приписів про усунення порушень законодавства у сфері містобудівної діяльності, що були винесені за результатами перевірок посадовими особами Департаменту, в межах наданих їм повноважень.

«У своїх діях Департамент керується виключно законом та стоїть на захисті інтересів міста та киян. Водночас ми за конструктивний діалог та правове врегулювання складних ситуацій. Термін для усунення забудовником виявлених порушень сплив», – зазначила директор Департаменту з питань архітектурно-будівельного контролю КМДА Олена Марченко.

Нові містобудівні повноваження ДАБІ України делегувала КМДА  11 жовтня у рамках реформ децентралізації. Це повний контроль місцевою владою будівництва – від виділення земельної ділянки до приймання у експлуатацію – об’єктів із І до ІV категорії складності. Об’єкти V категорії складності залишаються у сфері відповідальності ДАБІ України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]