Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА передала гуманітарну допомогу підрозділам

12 травня 2022 року, 11:40

Представники Київської міської військової адміністрації продовжують логістично забезпечувати гуманітарною допомогою соціальні об'єкти та сили оборони Києва. Так, днями передано гуманітарну допомогу з Львівщини для військових, у тому числі і тих, хто перебуває зараз на лікуванні.

За сприяння міської військової адміністрації різні підрозділи сил оборони Києва отримали гуманітарну допомогу. Серед предметів першої необхідності: медикаменти, засоби індивідуального захисту (бронежилети), засоби гігієни та продукти харчування. Збирали допомогу волонтери з різних куточків України. Вона надійшла від представників Львівщини, зокрема міста Самбір, підприємців Київщини та від благодійного фонду “HOPE.UA”.

Щодня представники КМВА допомагають із постачанням гуманітарної допомоги для різних підрозділів критичної інфраструктури міста, лікарням, військовим, надзвичайникам, а також  містянам, які цього потребують.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]