Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення 25 березня

25 березня 2022 року, 21:45

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Ситуація довкола Києва складна, але контрольована.

Доба у Києві минула спокійно.

Криміногенна обстановка у столиці не змінилася. Поліція, Національна гвардія та Територіальна оборона продовжують нести службу щодо охорони громадського порядку.

Гуманітарний штаб Києва працює у посиленому режимі. Приймає товари, які надходять. Згідно з розподілом військового керівництва, направляє тим, кому це необхідно: військам, населенню та медичним закладам тощо.

Сьогодні можна сказати, що створені запаси продуктів довготривалого зберігання на всіх, хто проживає у Києві, та тих, хто обороняє на довготривалий термін. Продукти розосереджені по районам та знаходяться у місцях, які захищені від ураження противника.

Військова адміністрація турбується про найменш захищене населення, які не можуть забезпечити себе повноцінним харчуванням. У районах міста розгорнуті пункти приготування їжі і люди можуть отримати гарячі обіди в кожному районі. Таких центрів сьогодні близько сотні.

Також у близько 50-ти пунктах люди можуть отримати гуманітарну допомогу різного характеру, в тому числі: медикаменти, одяг, засоби особистої гігієни та продукти довготривалого зберігання.

Щодня мобільні районні групи, відповідно до заявок, адресно доставляють гуманітарну допомогу тим, кому це необхідно.

Працюють аптеки та магазини.

Тим людям, яким необхідна будь-яка допомога, просимо звертатися на телефони гарячих ліній, які сьогодні визначені у кожному районі міста.

Дякую всім людям, хто залишився у місті для його оборони та забезпечення функціонування столиці.

Нас не здолати, разом – ми сила!

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]