Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення голови військової адміністрації за 21 березня

21 березня 2022 року, 19:49

Дорогі кияни, бажаю здоровʼяю!

У Києві ситуація складна, але контрольована нашими силами оборони.

Активних наступальних дій не зафіксовано. Ворог постійно переміщує техніку, намагається закріпитися, проводить інженерне обладнання позицій, намагається налагодити логістику та поповнити підрозділи особовим складом. Йде цілоспрямований обстріл житлових масивів та інфраструктури населених пунктів. Мета – деморалізувати мешканців, посіяти паніку, страх, викликати у них незадоволення військовим командуванням та влади. Так діють рашисти, які не дотримуються міжнародного права ведення війни, у яких немає жодних людських цінностей, є тільки варварство та тваринна жорстокість.

Уночі Київ знову зазнав ракетного удару по одному із торгових центрів міста у Подільському районі. Як наслідок – 8 загинуло, 1 людина поранена. Вночі вогнеборці боролися із пожежею, завдяки героїчним зусиллям – пожежу ліквідували.

Унаслідок потрапляння залишків крилатої ракети на території гаражного кооперативу в столичному районі виникла пожежа. Жертв та постраждалих немає.

Сьогодні підрозділи служби з надзвичайних ситуацій 4 рази залучались до знешкодження вибухонебезпечних предметів на території міста. Усього виявлено та знешкоджено 10 вибухонебезпечних предметів.

Дякуємо вам за сумлінну працю.

У найближчу добу запроваджується комендантська година із 20:00 21 березня до 7:00 23 березня. Місто Київ та область готуються до проведення заходів щодо боротьби із ворожими диверсійно-розвідувальними силами, з мародерами, а також сприяють силам оборони виконанню визначених завдань та розвантаженню міста.

Хочу подякувати активності наших громадян, які передають оперативні відомості. Ми працюємо на випередження, перевіряємо усіх підозрілих осіб, їхні квартири, виявляємо наявність незаконної зброї. За увесь час виявлено вже 149 диверсантів, в тому числі, у складі 14 диверсійних груп.

Тому заборона певний час виходити на вулицю – це вимушений захід для безпеки людей.

У час комендантської години метро працюватиме лише як укриття. Відповідно магазини, аптеки теж не працюватимуть. Дякую за розуміння.

Звертаюсь до жителів міста, надавайте інформацію Національній поліції, СБУ, ТРО про підрозлілих осіб, а також про підозрілі дії: стрільба з ракетниць, сигнали ліхтариком, поставлені мітки та маячки, влаштування схованок тощо.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]